MERDAN-S

MERDAN-S Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 332 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Merdan-s. Meer weten? Ontdek meer

4 aug 2022 om 7:28 nooit meer
1 aug 2022 om 23:20 Wij vonden weinig smaak aan de kapsalon en turkse pizza zitten knoflooksaus smaakt naar niets weinig smaak aan alles.. Heb het beter gehad bij jullie.
30 jul 2022 om 21:43 Was erg lekker. Goed gecombineerde producten. Had 2x kleine kapsalon. En zoals gezegd erg lekker, maar ik vond de portie best wel een mini portie. Ja weet dat ik een kleine had besteld, maar had hem wel iets groter verwacht.
28 jul 2022 om 19:29 Eten erg lekker , graag wat warmer de volgende keer.
21 jul 2022 om 15:50 Lekker gegeten en de geschatte bezorging vooraf klopte zeer nauwkeurig; de bezorger was exact op tijd. De toeslag via Thuisbezorgd is enorm helaas. Je kunt beter ophalen: Online is een stuk duurder èn je betaald thuisbezorgd ook nog voor bezorging...
20 jul 2022 om 7:34 Verrassend lekker. Turkse pizza was goed. Mijn donner schotel ook lekker, precies genoeg en de patat was niet eens slap :)
12 jul 2022 om 14:28 Heerlijk broodje
12 jul 2022 om 12:50 Keurig op tijd en super lekker!
8 jul 2022 om 19:33 Erg lekker en op tijd bezorgd.
30 jun 2022 om 16:48 Wel prijzig, maar ook wel echt heel erg lekker (Kapsalon doner en turkse pizza met doner) bezorging was ook goed
27 jun 2022 om 20:18 Broodje doner weinig vlees en sambal vergeten.
20 jun 2022 om 14:18 Bezorgtijd was 10 min later Merdan geeft steeds minder vlees in de kapsalon en broodje doner En de prijzen zijn veel duurder als het via Thuisbezorgd gaat Belachelijk!