MERDAN-S

MERDAN-S Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Merdan-s. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 14:43 Ik ben heel ziek geworden van het eten.
11 mei 2022 om 20:21 Lekkerste eten. Bezorging was traag.
9 mei 2022 om 21:31 Supersnel en lekker
6 mei 2022 om 16:48 Yum But why a kapsalon for 15Dollars yikes
29 apr 2022 om 13:10 Lekker, maar 25,- euro voor 2 turkse pizza's is wel echt van de zotte. Vandaar maar 3 sterren. Voor deze prijs bestel ik niet meer. Dus ga maar ff terug naar normaal, het is allemaal al duur genoeg.
26 apr 2022 om 19:09 Ging wat fout pas na bellen werd de fout opgemerkt en gelijk aan gewerkt maar was wel 45 kwartier te laat. Eten was wel lekker
23 apr 2022 om 20:41 Erg lekker weer en het was gauw bezorgd
23 apr 2022 om 19:38 Als ik een Turkse pizza met kebab bestel met een extra bakje knoflooksaus en dat 2x, dan betaal ik 2x de Turkse pizza en 2x een extra bakje knoflooksaus. Dan verwacht ik ook 2 bakjes knoflooksaus. Deze fout bij order 2 weer! Is 2,20. Snel verdiend.
16 apr 2022 om 22:31 17.40 besteld met gewenste levertijd 18.30 Kwamen pas 19.15
14 apr 2022 om 18:08 Mijn turkse pizza was koud. Jammer
10 apr 2022 om 7:39 Fantastisch
9 apr 2022 om 20:27 Jammer van de toch wel hoge bezorgkosten…als alleenstaande eter een behoorlijk bedrag bovenop je eten…